Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Eva via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 08-03-2016 Last part (0)
  • 28-02-2016 Part 2 (0)
  • 23-02-2016 Part 1 (2)

Statistieken

Dit dagboek is 24002 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Part 2

Toon op kaart

28 februari 2016 | Door: Eef

Aantal keer bekeken 51   Aantal reacties 0   Ko Lanta, Thailand
a A

Part 2

Thailand is echt veruit het meest gemakkelijke, easy-going, chilled out backpackersland. Je hebt overal vervoersmogelijkheden, stranden, barretjes, en alles kan. Ik zit op dag 6 in een hostel waar je letterlijk niks anders kan dan chillen. Iedereen blijft hun verblijf verlengen. Mogelijkerwijs zit ik hier de hele drie weken van mijn trip. Gisteren een 10-uur durige scootertrip gedaan naar het zuiden van Koh Lanta. 3 verlaten eilanden gezien, een rooftop bar bezocht met privé zwembad en een resort gecrashed waar een bruiloft bezig was. Een van de eilanden hier heeft als enige locatie van de wereld een ondergronds altaar waar mensen een keer per jaar op Valentijnsdag naar beneden duiken om dan met een gids aka priester het huwelijk te voltrekken. Sommige doen zelfs een bruiloftsjurk aan over hun wetsuit. Je tekent op speciaal papier op een altaarsteen op de bodem van de oceaan. Duidelijk; ik weet waar ik wil trouwen; Koh Kradan!

Afgezien van de scooter die relatief weinig remmen heeft hebben we een top trip gehad. Gekkenhuis qua verkeer maar beter dan Bali. Vandaag is het relaxdag aan het strand, morgen snorkelen. Even checken of Thailand betere snorkelplekken heeft dan Australië.
Zondag ga ik de jungle in - overnachtse kanotrip. En dan een volgend eiland aandoen.
Vanwege een storm hebben we het snorkelen uit moeten stellen. En dus twee dagen relaxen op stranden die we vinden terwijl we op de scooter rondtoeren. Er is hier een top restaurant waar we 3 van de 7 avonden hebben gegeten.
Ik kom net terug van de snorkeltoer. Ik heb een vis gespot die vrijwel nooit gezien wordt en 1 meter lang is. De stranden zijn geweldig en het water doorzichtig. Nu mijn laatste avond in Koh Lanta en dan morgen na een week lang chillen op dit eiland een geheel andere scene in namelijk de jungle. Een overnachtse toer met kano over het meer richting drijvende bungalows. Er zijn zoveel spinnen dat ik mij even mentaal ga voorbereiden.

Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (0)